понеделник, август 07, 2017

Представители на феновете на „Спартак“ стигнаха и до Бойко Борисов

Борбата на привържениците на „Спартак“ Варна за спасяването на клуба, за излизането на Община Варна от порочно създаденото преди години дружество Спортен Комплекс „Спартак“ АД, за възстановяването на апортираните в него имоти, за връщането на общината и на варненци не само на стадион „Спартак“ и спортните площадки, а и на всички прилежащи площи, които са обект на желание за застрояване и продажба от страна на Инжстрой , продължава с пълна сила.
След като поредицата от декларации, обръщения и протести на феновете останаха нечути, сега борбата им стана достояние вече и на министър председателя Бойко Борисов.
Вчера, представители на фенклуба на привържениците на „Спартак“  успяха изненадващо да се срещнат лично с министър-председателя на РБ, като се възползваха от визитата му във Варна. Соколите са успели да проведат кратък и бърз разговор с Борисов, като са го информирали за всички подробности по последователното унищожаване на „Спартак“ през годините. Посочили са и главните виновници за състоянието, в което се намира клубът в момента.Премиерът, въпреки изнеадата от неочакваната среща и натоварения си график, ги е изслушал внимателно, разпитал е за подробности, след което е инициирал незабавна среща на представителите на феновете с кмета Иван Портних и председателя на Общински съвет Варна Тодор Балабанов. 

След срещата последните двама са обещали нова среща в близките дни, на която отново да бъдат поставени всички проблеми на масата, за да се търси тяхното решение. 

- инфо: Дарик-Морски гонг и Синдикат12

Няма коментари: